Second opinion

Foto Foto Foto

Second Opinion

Ben je al bij meerdere therapeuten geweest zonder het gewenste resultaat? Heb je een diagnose gekregen waar je zelf twijfels over hebt? Komt je eigen therapeut er niet uit en zijn jullie op zoek naar de juiste diagnose? Dan is een second opinion bij één van de fysiotherapeuten van TRIAS wel wat voor jou.

 

Hoe werkt een second opinion?

Een second opinion is letterlijk vertaald vanuit het Engels “een tweede mening”. Dit is ook wat het betekent, namelijk: een tweede deskundige, onafhankelijk van de eerste behandelaar, nog een keer naar je klacht laten kijken. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je twijfelt aan de diagnose van de eerste behandelaar of omdat je behandelaar zelf niet de expertise heeft op het gebied van jouw klacht. Een second opinion gaat puur om zekerheid te kunnen hebben over je klacht en heeft niets te maken met wantrouwen ten opzichte van je eerste behandelaar.

 

Wanneer kun je een second opinion laten doen

Je kan te allen tijden een second opinion aanvragen. Doe dit altijd in overleg met je huidige behandelaar. Tevens kan het zijn dat je behandelaar ervoor kiest om een second opinion te laten uitvoeren door een collega. Bij TRIAS zijn er een paar fysiotherapeuten gespecialiseerd in het doen van een second opinion en doordat er veel verschillende specialismen onder één dak zitten zal je fysiotherapeut gemakkelijk verwijzen voor een second opinion naar een collega die de expertise heeft op het gebied van jouw klacht. Dit heeft als voordeel dat je niet naar een andere praktijk hoeft.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrandsen, M.J.P.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.