Marvin Vork

Marvin Vork: “Ik ben in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Voor deze opleiding heb ik een combinatie van de opleiding CIOS en Sportacademie in Utrecht gedaan. Mijn specialisatie ligt op het gebied van training, blessurepreventietraining, loopfysiotherapie bij claudicatio intermittens oftewel etalagebenen en leefstijlcoaching. Verder help ik je graag met allerlei verschillende klachten.”

 

Marvin Vork helpt je graag

Marvin: Ik heb altijd al een grote affiniteit gehad met sporten en bewegen, maar wat ik belangrijker vind is dat mensen zich gezond en vitaal voelen, ongeacht de leeftijd. Doordat mensen zich gezond en vitaal voelen krijg ik de indruk dat mensen lekker positief in het leven staan, en als ik daar door mijn beroep iets in kan betekenen dan doe ik dat graag. Als fysiotherapeut vind ik het leuk om mensen te helpen op gebied van sporten en bewegen. Wanneer je niet meer goed kan sporten of bewegen door een bepaalde aandoening of blessure dan help ik je graag!”

 

“In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te ontspannen. Dit doe ik door te sporten, te reizen, sport te kijken, leuke dingen doen met vrienden, lekker eten en te drinken. Ik probeer lekker veel af te wisselen in het gene wat ik doe. Met mijn oude schoolvrienden en vrienden uit de buurt, trap ik graag een balletje op de donderdag en zondag, om vervolgens altijd even na te genieten bij de zogenaamde 3e helft.” 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Marvin? Mail hem gerust.

 

Marvin zijn BIG-registratienummer is: 69927211004

 Maak een afspraak met Marvin Vork
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVork, M.A.P. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering