Kristan Roelen

Kristan Roelen: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2007. Daarna heb ik de specialisatie manuele therapie gedaan. Ik ben specialist in duizeligheidklachten, hoofdpijnklachten en oorsuizen.”

 

Kristan Roelen helpt je graag

Kristan: “Ik vind mijn werk als manueeltherapeut zo leuk, omdat ik je graag help om je bewuster te worden van je lichaam. Het creëren van de voorwaarden om efficiënter te bewegen en het geven van handvatten zodat je dit zelf kan beïnvloeden,

is voor mij ook een erg leuk onderdeel van mijn werk.

Mijn interesse in duizeligheidklachten, hoofdpijnklachten en oorsuizen komen voort uit de complexiteit en de uitdagingen die ze met zich meebrengen om het oplossen.”

 

“Ik ben getrouwd en heb twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag muziek aan het luisteren, volleyballen of doe ik spellen met mijn kinderen en vrienden. Voeding maakt een belangrijk deel uit van mijn leven, mijn ervaringen deel ik graag met anderen.

Daarnaast lees ik regelmatig literatuur om weer nieuwe kennis op te doen over mijn specialisme.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Kristan zijn BIG-registratienummer is: 19066631804.Maak een afspraak met Kristan Roelen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoelen, K. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering