Kristan Roelen

Kristan Roelen: Sinds 2007 ben ik fysiotherapeut en vanaf 2012 ben ik ook manueel therapeut. Ik ben specialist in het behandelen van hoofdpijnklachten, duizeligheid en de daarbij vaak voorkomende problemen met het zicht en oorsuizen.  

In 2021 begon ik met de 3-jarige opleiding voor lichaamsgerichte therapie in traumaheling. 

Door deze opleiding behandel ik met nieuwe inzichten veel migraineklachten. Daarnaast kan ik met deze benadering ook oorsuizen en problemen met het zicht completer onderzoeken en behandelen. 

 

Kristan Roelen helpt je graag

Kristan: “Ik vind mijn werk als manueeltherapeut zo leuk, omdat elke mens uniek is. Zowel in de manier van bewegen, zijn levensverhaal als in de manier van het uiten van emoties. 

Als gids wil ik mensen leren voelen, hun lichaam leren begrijpen, zichzelf leren verzorgen en de levendigheid weer laten stromen. Ik werk graag holistisch, daarom ben ik een opleiding gaan doen waarbij de body-mind-verbinding centraal staat. 

 

“Ik heb twee dochters. In mijn vrije tijd ga ik lekker met hen naar buiten, sport ik graag in de vorm van volleybal en hardlopen en verzamel ik muziek. Daarnaast lees ik graag over nieuwe inzichten binnen de psychologie om deze in te zetten in mijn werk, maar ook voor het schrijven van mijn eigen boek. 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Kristan? Mail hem gerust. 

 

Kristan zijn BIG-registratienummer is: 19066631804.Maak een afspraak met Kristan Roelen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoelen, K. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering