Thierry van den Oord

Thierry van den Oord: “Ik studeerde aan de Hogeschool Utrecht waar ik in 2016 afstudeerde als fysiotherapeut en in 2023 als sportfysiotherapeut. Ik heb veel affiniteit met de begeleiding van sporters, in het bijzonder van voetballers. Ik begeleid al jaren met plezier voetbalselecties in Alphen aan den Rijn. Samen met mijn collega’s begeleid ik sporters van de behandelbank tot aan Return to play. 

 

Thierry van den Oord helpt je graag

Thierry: ”Ik vind mijn werk als sportfysiotherapeut zo leuk, omdat ik graag mensen help in hun traject om weer klachtenvrij te sporten. Zowel in het fysieke als in het mentale gedeelte van de revalidatie. Sporten is voor mij een belangrijk aspect van het leven en ik help daarom mensen graag om weer datgene te laten doen wat zij het liefste doen in hun vrije tijd." 

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Ik doe onder andere aan voetbal, fitness en hardlopen. Daarnaast reis of lift ik graag naar steden binnen Nederland of Duitsland. 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Thierry? Mail hem gerust. 

 

Thierry zijn BIG-registratienummer is: 19922221404.Maak een afspraak met Thierry van den Oord

Thierry van den Oord werkt in

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan den Oord, T.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering