Marvin Bovenkerk

Marvin Bovenkerk: “Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd bij Thim Hogeschool voor de Fysiotherapie. Ik ben specialist in chronische lage rugklachten en behandel volgens de methode “Cognitive Functional Therapy”, een nieuwe behandelvorm voor chronische lage rugpijn. Ook ben ik gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten en heb ervaring met triatleten, atleten, hardlopers en hockeyers.    

 

Marvin Bovenkerk helpt je graag

Marvin: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik hiermee mensen help weer optimaal

en klachtenvrij te kunnen bewegen en/of topprestaties te kunnen leveren.

Het is de combinatie van de complexiteit van het functioneren van het menselijk lichaam, mijn passie voor sport en gezondheid en mijn gevoel voor sociaal en persoonlijk contact, wat maakt dat dit werk mij zoveel energie geeft.”

 

“In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, Bikram Yoga en fitness en geniet ik van mijn rol als vader van twee schoolgaande kinderen.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Marvin? Mail hem gerust.

 

Marvin zijn BIG-registratienummer is: 39922817804.Maak een afspraak met Marvin Bovenkerk
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBovenkerk, M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering