Mark Brandsen

 

Mark Brandsen: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 1988 mijn diploma haalde aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in (top)sportfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie en golffysiotherapie. Ik ben specialist in knieklachten, schouderklachten en in het bijzonder van moeilijk oplosbare klachten. Een reden voor mensen om vanuit het hele land naar me toe te komen voor behandeling.”

 

Mark Brandsen helpt je graag

Mark: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo interessant omdat het een uitdaging is om klachten oorzaakgericht op te lossen en om mensen te helpen hun doel, hoe klein of groot dat ook is, te halen. Als een van de oprichters en eigenaren van TRIAS vind ik het fantastisch om te zien dat het werken volgens de topsportgedachte, iedereen zo snel als mogelijk inzetbaar krijgen, na al die jaren nog steeds staat als een huis. Dat TRIAS is uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie maakt me trots.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het golfen, fietsen op mijn racefiets of mountainbike of met mijn honden in het bos aan het wandelen. Behalve zelf sporten, kijk ik ook graag sport: Ajax, Max Verstappen en Dafne Schippers kunnen op mijn support rekenen. Met mijn gezin en vrienden, een goed glas wijn, bier, lekker eten en een goed boek weet ik mijn vrije tijd ook goed door te brengen. Het liefst doet ik dit in Griekenland. Kortom: never a dull moment."

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Mark zijn BIG-registratienummer is: 99033263204.Maak een afspraak met Mark Brandsen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBrandsen, M.J.P.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering