Sanne Jansen

Sanne Jansen: “In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vrij snel daarna heb ik mij verdiept in emotionele gedragstherapie en ervaringsgerichte lichaamstherapie. Ik werk nu als psychosomatisch fysiotherapeut op het raakvlak van emoties, gevoel en fysieke klachten. Waarbij ik me gespecialiseerd heb in chronische pijnklachten en stressklachten.”  
 

Sanne Jansen helpt je graag 

Sanne:”Ik vind mijn werk als psychosomatisch therapeut verrijkend en zingevend, omdat ik je kan helpen als je vastloopt in je herstel. Door met je mee te kijken op emotioneel en lichamelijk vlak leer je jouw lichamelijke klachten beter te begrijpen. En leer je ermee om te gaan waardoor je weer van het leven kunt genieten. Dat ik dit voor je mag doen maakt mij stil. Het helpt mij herinneren waar het in de essentie om draait.”  

 

“Naast mijn werk houd ik van het buitenleven, creativiteit en ambacht. Ik heb een grote passie voor dans, de lentezon en een kampvuur op een nazomerdag. Verder beweeg ik wat op mijn yoga-mat, trap rondjes op de wielrenfiets en houd van lange wandeltochten.”  
 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Heb je een vraag aan Sanne? Mail haar gerust. 

 

Sanne haar BIG-registratienummer is: 59924008604.Maak een afspraak met Sanne Jansen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Jansen, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.