Derek Bast

Derek Bast: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2009 afgestudeerd ben aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in dry-needling, Medical Taping en Functional Movement Screen (FMS). Handklachten hebben mijn interesse en daarom ben ik gespecialisererd in handentherapie. Daarnaast ben ik specialist in het losmaken van bindweefsel, sportgerelateerde klachten, rugklachten en beenklachten”.

 

Derek Bast helpt je graag

Derek: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik hiermee mensen kan helpen weer klachtenvrij te bewegen. Daarnaast vind ik het leuk om op sportief vlak met mensen bezig te zijn en hen te helpen het optimale uit zichzelf te halen.”

 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen, fitnessen of aan het kickboksen. Vooral in het kickboksen kan ik heerlijk mijn energie kwijt. Daarnaast is het een sport waar ik ongelooflijk fit van word. Naast het sporten vind ik het leuk om met vrienden lekker en gezond te koken, met op z'n tijd een goed wijntje erbij.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Derek? Mail hem gerust.

 

Derek zijn BIG-registratienummer is: 99912355404.Maak een afspraak met Derek Bast
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBast, H.J.T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering