Roland Straver

Roland Straver: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik eind jaren 80 mijn diploma haalde aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf die tijd heb ik mij gespecialiseerd in (top)sportfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie en golffysiotherapie. Ik ben specialist in houdingscorrectie en het Oorzaakgericht oplossen van klachten aan het bewegingsapparaat.”

 

Roland helpt je graag

Roland: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat het mijn passie is mensen met klachten en beperkingen weer op weg te helpen in werk en sport. Ik kwam er al vroeg in mijn carrière achter dat behandelprincipes die opgaan voor het verbeteren van sportprestaties eigenlijk voor iedereen gelden. Het enige verschil is de hoogte waar je de lat legt waar je overheen wilt springen. Ik heb veel topsporters op weg geholpen, waarom zou jij met minder genoegen nemen?”

 

“Ik ben een van de oprichters en eigenaren van TRIAS en ik vind het een voorrecht

om bij te dragen aan arbodienstverlening, waarbij ik altijd werk vanuit een teamaanpak.

Ik streef naar doelgericht samenwerken om vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid in werk,

sport en het dagelijks leven te verbeteren.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het fitnessen of op de golfbaan, omdat ik dan actief en ontspannen buiten kan zijn. Zelf sporten en bewegen is voor mij belangrijk, omdat ik het zie als investeren in mijn vitaliteit en het krijgen van energie van de dingen die ik doe en de mensen waar ik mee omga.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Roland zijn BIG-registratienummer is: 89035133804.Maak een afspraak met Roland Straver
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStraver, C.J.A.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering