Roel de Jong

Roel de Jong: “Vanaf augustus 2008 ben ik fysiotherapeut en in 2012 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. Sindsdien heb ik mij verder geschoold in dry needling, echografie en EPTE. Ik ben specialist in knieklachten en sportblessures, met name voetbalblessures.” 

 

Roel de Jong  helpt je graag

Roel: “Ik vind mijn werk als fysio-manueeltherapeut zo leuk, omdat ik een wezenlijke bijdrage lever op de kwaliteit van leven van mijn patiënten. Daarnaast heb ik een passie voor sport en is het mooi om zo ook op sportief vlak bezig te zijn. Voetbal is mijn sport en daarom heb ik de ambitie om in Alphen aan den Rijn een medisch voetbalcentrum op te zetten.” 

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, uiteraard ook voetbal. Zelf voetbal ik al mijn hele leven bij ARC. Daarnaast wandel ik graag stukken met mijn hond, ben ik gek op (bord)spelletjes en vermaak ik me met films en series. 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Roel? Mail hem gerust.

 

Roel zijn BIG-registratienummer is: 59910123804.

 

Ben je benieuwd naar de voetbalambitie van TRIAS Fysio en Roel? Hier lees je er meer over.Maak een afspraak met Roel de Jong
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJong, R. de is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering