Ge van Wijk

Ge van Wijk: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik eind jaren 80 afstudeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie in Den Haag. Na een paar jaar gewerkt te hebben in Den Haag en Amsterdam startte ik in 1991 bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie. Ik ben specialist in het goed kunnen voelen van dieper liggende structuren. Daardoor kan ik met name complexe, onbegrepen klachten goed diagnosticeren en behandelen conform de TRIAS-methode. Nekklachten in het bijzonder. Daarnaast ben ik interne opleider: ik leer alle nieuwe fysiotherapeuten bij TRIAS, gedurende twee jaar, de fijne kneepjes van de TRIAS-methode.”

 

Ge van Wijk helpt je graag

Ge: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat het kicken is om mensen met langdurige, complexe klachten weer klachtenvrij te krijgen. Ik vind dat geweldig fijn voor die mensen. Daarnaast vind ik het sociale aspect van mijn werk leuk, doordat ik al zo lang fysiotherapeut ben zie ik bepaalde mensen weer bij me op de behandelbank terugkeren. Dat geeft een speciale band en dat vind ik erg leuk.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het koken en klussen, daarnaast ben ik een groot liefhebber van antiquarische boeken en struin ik soms stad en land af op zoek naar een mooi boek.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Ge? Mail hem gerust.

 

Ge zijn BIG-registratienummer is: 49035508604.Maak een afspraak met Ge van Wijk
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlWijk, G. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering