Karim Aref

Karim Aref: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2010 mijn opleiding afrondde bij Thim van der Laan. Hierna heb ik me gespecialiseerd in Medical Taping, Dry-needling en de Functional Movement Screen en ben ik manueeltherapeut. Mede doordat ik 5 jaar in de (semi)topsport heb gewerkt ben ik specialist in sportgerelateerde klachten. Daarnaast ben ik specialist in het losmaken van bindweefsel en het vinden en oplossen van myofasciale triggerpoints.”

 

Karim Aref helpt je graag

Karim: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik dagelijks in contact kom met mensen. Iedereen is anders en geen blessure is hetzelfde. Samen doelen bespreken, samen voor de volle 100% daarvoor inzetten en de doelen behalen is wat mijn vak zo leuk maakt. Ik houd me daarbij graag bezig met mobiliteitsbeperkingen van alle gewrichten van het bewegingsapparaat en complexe aandoeningen.”

 

In mijn vrije tijd ben ik vooral aan het genieten van mijn lieve dochter en mijn vriendin. Daarnaast probeer ik zoveel tijd als mogelijk aan mijn studie te besteden. Ik ben een fanatieke sporter geweest en ik hoop na mijn studie het voetballen dan wel het tennissen weer op te pakken. Tot die tijd zit ik elke zondag fanatiek om 19.00 uur voor de tv.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Karim? Mail hem gerust.

 

Karim zijn BIG-registratienummer is: 09913799604.Maak een afspraak met Karim Aref
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAref, K. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering