Sportverenigingen

Foto Foto Foto

Sportmedische begeleiding van sportverenigingen  

TRIAS Fysio is actief binnen de sport en dat zie je o.a. terug in de sportmedische begeleiding die we bij de diverse sportverenigingen verzorgen. Bij onderstaande verenigingen zijn er wekelijks sportfysiotherapeutische spreekuren. Je kunt daar terecht met (beginnende) klachten of blessures, met vragen of voor advies.

 

Hellas Atletiek

Het spreekuur is iedere woensdag van 18.00 – 19.30 uur op atletiekbaan Overvecht. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden.

 

Hellas Triathlon

Het spreekuur is iedere dinsdag van 19.00 – 21.30 uur op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Tevens kun je dan terecht voor een sportmassage. Aanmelden doe je op de avond zelf via de intekenlijst op de deur van de massageruimte (bij het krachthonk).

 

Atletiekvereniging Phoenix/Utrack

Het spreekuur is iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden.

 

USV Hercules

Het spreekuur is elke maandag en donderdag van 17.00 – 18.00 uur bij USV Hercules. Aanmelden via de centrale balie van TRIAS: 030-2660662. 

 

TC Domstad

Het spreekuur is elke dinsdag van 19.10 - 21.30 uur bij TC Domstad. Aanmelden via tcdomstad@triastotaal.nl. 

 

MMHC Voordaan

Er is tijdelijk geen vast moment voor het inloopspreekuur. Heb je een klacht of blessure? Bel dan met de centrale balie van TRIAS: 030-2660662 om een afspraak voor het spreekuur te plannen.

 

SV ARC

Het spreekuur is elke dinsdag van 18.00 – 19.00 uur bij SV ARC. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden.

 

Alphense Boys

Het spreekuur is elke donderdag van 18.00 – 19.00 uur bij Alphense Boys. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden.


Wil je meer weten?Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.