Jeroen Hagedoorn

Jeroen Hagedoorn: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2011 en daarna werkzaam geweest in Oostenrijk. Hier heb ik veel topsporters behandeld zoals alpineskiërs Michael Hirscher, Manuel Feller, Max Franz en Susanne Riesch. Tevens heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen en trainen van atleten met een lichamelijke beperking zoals rolstoelsprinter Malter en zitskiër Markus Gfatterhofer. Sinds 2017 ben ik weer in Nederland en heb ik me gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van (betaald) voetballers, boksers en rugbyers. 

 

Jeroen Hagedoorn helpt je graag

Jeroen: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik graag op zoek ga naar de bottlenecks van het menselijk lichaam en dat dan verbeter. Of je nou professioneel sporter bent of amateur, dat doet er niet toe. Wil je jezelf naar een hoger niveau tillen, dan help ik waar ik kan. Dit is waar mijn passie ligt. 

 

In mijn vrije tijd doe ik aan boulderen, golfen, padel en krachttraining. 

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Heb je een vraag aan Jeroen? Mail hem gerust.

 

Jeroen zijn BIG-registratienummer is: 19911496904 Maak een afspraak met Jeroen Hagedoorn
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandHagedoorn, J.S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering