Simone Bikker

Simone Bikker: “In 2001 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien werk ik als fysiotherapeut en heb me in de loop der jaren gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten, bekkenpijn en bekkenbodemklachten. Om me te specialiseren heb ik de opleiding “ZwangerFit” en de cursussen “Functiestoornissen van de bekkenbodem”, “Bekkenbodem in relatie tot de darm”en “Triggerpoints in bekkenbodem- buikregio’ gevolgd. Ik behandel de bekkenpijn en stuitproblemen volgens de methode Cecile Röst.”

 

Simone Bikker helpt je graag

Simone: “Ik werk vanaf 2002 bij TRIAS en ben sinds 2010 specialist op het bekkenbodemgebied. Of het gaat om een sportblessure of een bekkenklacht, ik help je graag om goed met je lichaam en bekkenbodem om te gaan. Zeker tijdens een belangrijke periode in je leven als een zwangerschap of daarna als jonge moeder. Gezondheid betekent voor mij: je fysiek en mentaal gezond  en fit voelen. Tijdens mijn behandelingen probeer ik dit ook samen met jou te realiseren. Natuurlijk in samenwerking met mijn collega’s.”

 

In mijn vrije tijd ben ik graag, samen met mijn gezin, aan het sporten. In het verleden heb ik in competitieverband gevoetbald totdat ik zwanger werd van mijn eerste zoon. Aangezien de jongens voor hockey hebben gekozen, ben ik ook begonnen aan een nieuwe ‘sportcarrière’ en hockey bevalt prima! Daarnaast hou ik van skiën, hardlopen en wandelen in de bergen.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Simone? Mail haar gerust. 

 

Simone haar BIG-registratienummer is: 19056708804.Maak een afspraak met Simone Bikker