Shockwave

Shockwave

Heb je last van een tenniselleboog, hielspoor, fasciitis plantaris? Of van achillespeesklachten tijdens bijvoorbeeld het hardlopen? Of heb je langdurige pijn in je nek, schouder of rug? We helpen je met shockwave.

 

Hoe werkt shockwave

Shockwave werkt door middel van schokgolven. De energie die door de schokgolven vrijkomt wordt door de beschadigde cellen op de plaats van de pijn opgenomen. Het gevolg hiervan is dat deze cellen gaan herstellen (regenereren). De shockwavebehandeling wordt lokaal toegepast op bijvoorbeeld pezen, de aanhechting van pezen, maar ook bij het verminderen van spierspasmes, het behandelen van littekenweefsel en bij het versnellen van (langdurige) wondgenezing.  

 

Shockwave is onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling en wordt vaak gecombineerd met oefeningen en medical taping. Het resultaat is vaak direct merkbaar. Het aantal behandelingen is per klacht verschillend en varieert tussen de 4 en 8. 

 

Wanneer kan shockwave jou helpen?

Heb je een van de volgende klachten en blessures? Dan kan shockwave je helpen.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je.


Met fysiotherapie ging het al beter, maar na een 4-tal shockwave behandelingen maakte ik grote stappen vooruit. Het resultaat is dat ik alles weer kan. Het sporten gaat weer prima en mijn dagelijkse bezigheden kan ik weer voor 100% doen.

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandVersteeg, M.L.S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.