Revalidatie Post-COVID

Foto Foto Foto

Revalidatie na COVID

Heb je hulp nodig om te herstellen omdat je COVID hebt gehad? De fysiotherapeuten van TRIAS helpen je samen met een team van zorgprofessionals om te revalideren.

 

Begeleiding van de revalidatie na COVID

Een aantal fysiotherapeuten hebben een cursus gevolgd om met je te gaan trainen om je spierkracht op te bouwen, ademhalingstechniek te verbeteren, je algemene conditie te verbeteren en het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen. 

Waar nodig kan eventueel extern de hulp van een diëtist, psycholoog, ergotherapeut of inspanningsfysioloog ingezet worden. Medische begeleiding is er door een sportarts en een longarts die als expert aan het team is verbonden.

 

Revalidatie in Utrecht en Amersfoort

Na verwijzing van de specialist of huisarts kan er een afspraak gemaakt worden voor een online intake met een van de fysiotherapeuten. Tijdens de intake zal je situatie besproken worden en aan de hand daarvan zal een begeleidingstraject op maat gemaakt worden, zodat je kunt starten met je herstel. Afhankelijk van je herstel begin je daarna op locatie met trainen. De revalidatie vindt plaats op locatie Xenonweg in Amersfoort en locatie Mississippidreef in Utrecht.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je.


Wilt u meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan den Oord, T.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.