Echografie

Foto Foto Foto

Echografie

Heb je een blessure en denk je dat er sprake is van een spierscheur? Of heb je last van een pees en wil je precies weten wat er aan de hand is? De echografisten van TRIAS Fysio kunnen je helpen met het stellen van een diagnose door middel van echografie.

 

Hoe werkt echografie?

Echografie is een onderzoeksmethode op basis van geluid. Met een speciaal apparaat wordt het geluid verzonden en omgezet in beeld op het beeldscherm. Met echografie kunnen op deze manier de spieren, pezen, slijmbeurzen en gewrichtskapsels van het lichaam perfect in beeld gebracht worden en op basis hiervan kan de diagnose gesteld worden.

 

De echografist

Met echografie kunnen blessures van de spieren, pezen, slijmbeurzen en gewrichtskapsels goed gediagnosticeerd worden. De echografist van TRIAS Fysio kan naast de diagnose ook direct vertellen wat deze diagnose voor je betekent. Wat er nodig is om optimaal te herstellen, hoe het herstel zal verlopen en hoe je herstel het beste kunt bereiken. Een echografie bij TRIAS Fysio is dus meer dan alleen een diagnose. Het is een diagnose met een prognose en een behandelvoorstel zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Het echografieconsult duurt ongeveer 25 minuten en kan op verschillende locaties van TRIAS Fysio plaatsvinden. Wanneer je geen vergoeding via jouw zorgverzekering hebt dan kost het consult € 55,50.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlWijk, G. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.