TRIAS Move

Foto Foto Foto

Voor wie is TRIAS Move?

Stel dat je een buffer had?!   

De reserve om meer aan te kunnen?   

Fysiek én geestelijk   

Niet alleen weer fit   

Maar topsport fit   

Gezond voorbij je dagelijkse norm  

Vitaal, veerkrachtig: fit voor het leven 

 

TRIAS Move is er voor iedereen die in beweging wil komen om te werken aan zijn gezondheid. Of je nu overgewicht hebt of dit wilt voorkomen, je last hebt van artrose, diabetes, een te hoge bloeddruk of dat je door je leeftijd graag met begeleiding wilt sporten: de TRIAS Move-fysiocoach helpt je het maximale uit jezelf te halen. We zetten je in je kracht, je gaat jezelf overtreffen. 

 

En ben je al lekker in beweging en werk je naar een sportief doel toe? Ook dan helpt TRIAS Move je. Je kunt dan terecht om ervoor te zorgen dat je de juiste spieren versterkt, voor voedingsadvies en andere leefstijlfactoren zoals slapen. Je bent sterker dan je denkt en wordt fitter dan je dacht. 

 

Wat is TRIAS Move?

We zetten je in je kracht  

Je gaat jezelf overtreffen   

Je zult je verbazen   

Over hoeveel meer je kunt bereiken  

Je bent sterker dan je denkt  

En wordt fitter dan je dacht 

 

Vitaal leven is in onze ogen een belangrijk gegeven. Daarom ontwikkelden we TRIAS Move. Met dit programma begeleiden de fysiotherapeuten van TRIAS je, vanuit onze topsportgedachte, op het gebied van beweging, voeding & leefstijl om jouw doel te bereiken. Jouw lat, onze lat.

 

We werken met een app, dat is snel en handig en de begeleiding is daardoor laagdrempelig. Je kunt kiezen voor alleen online begeleiding via de app of om dit aan te vullen met 1 op 1 trainingen of met trainingen in een groep. 

 

Hoe werkt TRIAS Move? 

Heb je interesse om met TRIAS Move te starten? Meld je dan hier aanJe ontvangt daarna verdere informatie over TRIAS Move en je coach maakt een afspraak met je voor de kickstart*. De kickstart bestaat uit een 0-meting, uitleg over het gebruik van de gehele app en een deel uit techniektraining. Hierna ga je zelf aan de slag en krijg je online begeleiding van je fysiocoach. 

 

Wil je je begeleiding uitbreiden met 1 op 1 trainingen? Kies dan, in overleg met je fysiocoach, voor het TRIAS Move More- of TRIAS Move to the Max-abonnement. 

  

*Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om op locatie te komen? Je kunt de kickstart online doen. De metingen en de trainingssessies zijn dan niet inbegrepen.

 

TRIAS. Leven is topsport. 


Toine:
"Voor mij heeft TRIAS Move een belangrijke rol gespeeld in het verbeteren van mijn leefstijl. Ik ben gestopt met roken en ben veel meer in beweging sinds ik ben gestart!"

Doe je mee met TRIAS Move?Meld je aan

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVork, M.A.P. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meld je aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende therapeuten helpen je met TRIAS Move

TRIAS locaties voor TRIAS Move