Dit zeggen onze klanten

 • Els Visser

  Heel dankbaar ben ik voor de samenwerking die ik heb met TRIAS Fysio. Als professioneel atleet is het cruciaal om mijn lichaam in topconditie te houden. Het team van TRIAS staat altijd voor me klaar en naast de behandelingen die ik krijg is iedereen ook persoonlijk betrokken in mijn Ironman journey, waarbij het podium in Kona mijn ultieme doel is. Dankjewel voor al jullie hulp! 


 • Sander de Wijn

  Dank aan TRIAS Fysio en Mark Brandsen in het bijzonder!

  Game ready! Partners!


 • Voor het eerst in jaren geen hoofdpijn meer!

  Jarenlang had ik last van hoofdpijn, na vele huisartsenbezoeken kwam ik bij TRIAS Fysio terecht. Ik begon met fysiotherapie en kwam al snel bij een van fysio-manueeltherapeuten terecht. Deze behandeling in combinatie met dry-needling hebben er voor gezorgd dat ik voor het eerst in jaren geen hoofdpijn meer heb. Ik ben ondertussen verhuisd naar Almere, maar ben zo dankbaar voor het resultaat dat ik graag naar Utrecht rijd voor behandelingen. Een dikke 10 voor TRIAS Fysio!

   

  Rachel


 • Super resultaat!

  Enkel gebroken en geluxeerd met badmintonnen. Operatie met pinnen en plaatjes. Zal ik ooit nog normaal kunnen lopen en sporten wat ik zo graag doe? 10 maanden lang 2 keer in de week fysio bij Jesse van de Akker. Buiten zeer kundig ook een heel fijn mens. Een goede opbouw qua behandeling en oefeningen, niet alleen gericht op mijn enkel maar op mijn gehele fysieke gesteldheid. Ik ben nu lichamelijk goed in shape en ik kan met gemak weer 10 km wandelen. Super resultaat! 

   

  Jesse en overige medewerkers bij TRIAS; Heel erg bedankt!

   

  Caroline 


 • Deelname aan EuropaCup!

  Aan het begin van het seizoen (september 2016) had ik door blessure nooit durven denk aan het feit dat ik echt een Europacup Shorttrack zou gaan rijden, maar mede door de goede behandelingen bij TRIAS Fysio, heb ik toch een  goed seizoen kunnen rijden, inclusief plaatsing voor de Europacup. Toen ik een aantal weken voor deze wedstrijd weer een blessure opliep, ben ik wederom zeer goed behandeld en hebben ze mij zelfs geholpen bij de keuze om het NK te laten schieten, zodat ik grotendeels hersteld zou zijn voor de Europacup. 

   

   

  Esther


 • Operatie en sportrevalidatie geslaagd!

  TRIAS heeft mij een jaar lang uitstekend geholpen bij het revalideren na mijn val met de racefiets. De behandelingen en oefeningen maakten het verschil. Operatie en sportrevalidatie geslaagd! Zaterdag 11 juni 2016 heb ik mijn eerste sprinttriathlon gedaan: 750m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen. Met een 13e eindplek van alle jonge en oudere mannen een droomdebuut. Hawaii kan altijd nog!

   

  Dank jullie wel! Gert Hardeman

   

   


 • Weer zo fit als een hoentje

  Twee weken voor de marathon in Dublin een gescheurde achillespees. Wat doe je dan? Dan ga ja op advies van een vriend naar TRIAS Fysio een dan word je daar zo goed geholpen door een podotherapeut en fysiotherapeut, dat je wel een marathon mist, maar daarna weer zo fit bent als een hoentje. Mooi teamwork daar bij TRIAS. 

   

  Willem


 • Gezellig bij jullie op de bank

  Afgelopen zondag deed ik de hele triathlon in Billund, Denemarken in 10:46,33. Dat was sneller dan ik verwachtte. De start was 90 kilometer noordelijker en er stond een best behoorlijke zuidenwind, dus ben ik dubbeltevreden. Mijn gestreste bovenbeenspier heb ik niet gevoeld, althans niet anders dan dat ik de rest voelde. Dank voor de goede zorgen TRIAS! En o ja, nergens spierpijn, ook gisteren niet. Ik zal weer snel een blessure ontwikkelen :-). Het was best gezellig, bij jullie op de bank.

   

  Groet, Bas


 • En het kwam weer helemaal goed

  Gescheurde kniebanden, kapotte kruisband, een onderbeen in gruzelementen door harde val op ijs tijdens het skien terwijl ski niet uitging. Kruisband laten repareren. Niet te lang aarzelen, Mark zorgde voor goede contacten met orthopeed en snelle opname. Door goede support van TRIAS Fysio, vooral Mark Brandsen, maar ook collega's, weer helemaal hersteld. Negen maanden revalidatie, en daarna weer helemaal de ouwe. Ja ook het plezier in skien weer teruggevonden. Mark dank voor je deskundigheid! Voor mij ben je een held.

   

  Nicole


 • TRIAS altijd bereikbaar

  Er werd veel tijd genomen om mijn klacht in kaart te brengen en omdat rust nemen voor mij geen optie was, werd mijn blessure op verschillende punten aangepakt. De combinatie van kinesiotape en massage gaf direct verbetering waardoor ik gewoon door kon trainen. De fysiotherapeut die mij behandelde heeft nog extra literatuuronderzoek gedaan om uit te zoeken welke manier van tapen het beste is en dit wierp zijn vruchten af. Als ik weer wat meer last kreeg, hoefde ik maar te bellen of ik kon binnen een dag terecht, zelfs ‘s avonds om 20.00 uur. Erg prettig. Vlak voor de 20 van Alphen ben ik nog een keer geweest voor wat vers tape, twee dagen later liep ik een pijnloze 10 km en heb ik mijn doel behaald met een tijd van 48.04 minuten!

   

   

  Frank Uitdenboogaard


 • Dank aan het TRIAS team!

  Wow…ondanks een scheurtje in mijn kuitspier heeft het TRIAS-team eraan bijgedragen dat ik op

  de 60 mtr sprint 13de op EK masters V40 en op de 200mtr 16de ben geworden. 

   

  Dank!!!

   

  Geert-Jan


 • Online workshop thuiswerken

  "Ergonomisch verantwoord thuiswerken: hoe pak je dat aan? Die vraag kregen we regelmatig van onze collega's nu we ook bij House of Performance thuiswerken. Binnen ons vitaliteitsprogramma organiseerden we daarom een workshop, online gefaciliteerd door TGM-Arbo. Ik was positief verrast, vooral door de afwisseling en humor tussendoor ."

   

  Angelique van Oostveen

  House of Performance


 • Snelle behandeling bij orthopeed

  Fysiotherapeut Thierry van den Oord van TRIAS Fysio verwees me met mijn knieklachten naar Acibadem International Medical Center. Een voor mij, als Amsterdamse, onbekend ziekenhuis in Amsterdam. Nadat ik de verwijzing van mijn huisarts had werd ik binnen een uur gebeld en kon ik ‘s middags al langskomen. De orthopeed nam alle tijd en constateerde dat waarschijnlijk mijn meniscus kapot was. Omdat ik bij een nieuwe baan begon, werd er super meegedacht en twee weken later onderging ik al de kijkoperatie. De meniscus was oke, maar mijn knie had wel schade. Ik kreeg hiervoor een hyaluronzuurinjectie. Helaas bood dit geen soelaas en er werd een MRI gemaakt. De schade was erger geworden en er werd besloten een nieuwe knie te plaatsen. Vrijdag 12-06-20 was ik bij de anesthesist en maandag 15-06-20 werd deze operatie al gedaan.

  Ik kan Acibadem alleen maar aanbevelen en ben blij dat TRIAS Fysio mij daar heen heeft doorverwezen.

   

  Astrid Berk


 • Na Shockwavetherapie kan ik alles weer doen

  Na diverse behandelingen van een pijnlijke schouderklachten door slijtage ben ik bij Flore terecht gekomen voor shockwave. Mijn arm kon ik niet boven mij hoofd krijgen. Na fysiotherapie ging het beter maar na een 4-tal shockwave behandelingen maakte ik grote stappen vooruit. Het resultaat is dat ik nu bijna alles weer kan. Het sporten gaat weer prima en mijn dagelijkse bezigheden kan ik weer voor 100% doen. Zo nu en dan na een zware sportsessie wat klachten maar dan helpt shockwave weer om deze te verminderen. Al met al een prima keus en ben dan zeer tevreden met het resultaat.
   
  Patrick

 • De kracht van TRIAS

  De kracht van TRIAS vind ik persoonlijk het doorzettingsvermogen in combinatie met de kennis die er huist. Er is een behandelplan opgesteld waarbij ik meerdere fysiotherapeuten heb gehad en ieder heeft zijn eigen specialisatie, kennis en kunde. Stiekem vond ik het ook wel gaaf dat er topsporters in behandeling zijn en dat er dan ook tijd voor jou wordt vrijgemaakt. Ze geven niet op en in het verleden heb ik wel te horen gekregen dat ik er maar mee moest leven. Dat is het ergste om te horen als je nog jong bent.

   

  Boy