Cognitieve Functionele Therapie

Foto Foto Foto

Cognitieve Functionele Therapie

Heb je al langere tijd rugklachten en verdwijnt de pijn niet vanzelf? Beperken deze rugklachten je in het dagelijks leven? De kans is groot dat je chronische rugklachten hebt. TRIAS helpt je door middel van de nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde, behandelmethode Cognitieve Functionele Therapie van je chronische rugklachten af.

 

Hoe werkt Cognitieve Functionele Therapie?

Met Cognitieve Functionele Therapie worden je rugklachten vanuit verschillende invalshoeken benaderd om zo een goed inzicht te krijgen in waar je rugpijn precies vandaan komt. Naast medische en lichamelijke aspecten worden ook bewegingsfunctionele-, houdinggerelateerde- en psychosociale factoren betrokken bij je behandeling. Omdat de omstandigheden van iedereen uniek zijn, zal de behandeling voor je op maat gemaakt worden.

 

De specialist voor Cognitieve Functionele Therapie

Je kunt bij TRIAS terecht bij een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in chronische rugklachten en de behandelmethode Cognitieve Functionele Therapie. De fysiotherapeut helpt je om beter inzicht te krijgen in het ontstaan van je pijn en in welke aspecten het meeste van invloed zijn op jouw rugpijn. Hiermee worden de klachten beter te begrijpen en krijg je zelf de controle over je klacht. Naast fysiotherapeutische en manueeltherapeutische technieken kan de behandeling bestaan uit een combinatie van houdingsadvies, verbeteren van je coördinatie, functionele bewegingstherapie, ontspanningstechnieken en leefstijladvies.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je. 

 

Meer informatie over chronische lage rugklachten vind je hier.


Wilt u meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBovenkerk, M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende therapeut helpt je hiermee