Sportmassage

Foto Foto Foto

Sportmassage

Sport je regelmatig en fanatiek? Heb je wel eens stijve of stramme spieren tijdens de training? Verzuur je snel of herstel je langzamer van een training? We helpen je met een sportmassage en zo kun je een vervelende blessure voorkomen.

 

Hoe werkt een sportmassage

Tijdens een sportmassage word je door één van de fysiotherapeuten los gemasseerd op de plekken waar dat nodig is. Samen met de fysiotherapeut overleg je welke spieren het nodig hebben. Daarna zal de fysiotherapeut de spieren gaan masseren. De massage kan wel eens pijnlijk voelen. Hoe eerder je de klachten laat behandelen, hoe minder pijn het doet. Na je massage zal het een stuk soepeler voeler dan toen je binnenkwam en heb je wellicht een nog veel pijnlijkere blessure voorkomen!

 

Wie voert de sportmassage uit

De sportmassages worden bij TRIAS door fysiotherapeuten uitgevoerd. Zij zullen, naast het masseren, jouw spieren ook vanuit dat oogpunt bekijken. De fysiotherapeuten zullen met de sportmassages je spieren versoepelen, maar ook advies geven om te voorkomen dat je klachten gaat krijgen of dat deze terugkomen.  

Een sportmassage van 25 minuten kost je € 33,35* en een sportmassage van 50 minuten € 60,50*. 

 

* Vanwege het partnership krijgen leden van Hellas Utrecht korting op deze prijs.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende therapeuten helpen je met een sportmassage