Preventie

Foto Foto Foto

Fit & Gezond 

Iedereen weet dat voorkomen veel beter is dan genezen. Omdat we bij TRIAS altijd naar de oorzaken van klachten en blessures kijken, weten we als geen ander hoe je deze kunt voorkomen. We vinden preventie daarom erg belangrijk en hebben best veel diensten die je helpen om klachten en blessures te voorkomen. Zodat je fit en gezond kunt zijn. Een greep uit het ‘assortiment’:

 

RunnerScan

De RunnerScan is een preventief sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een loopanalyse. Lees meer over de RunnerScan.

 

BikeScan

De BikeScan is een preventief sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een analyse gericht op het fietsen. Lees meer over de BikeScan.

 

Fittergy Sportvasten

Fittergy Sportvasten is een methode om de leefstijl aan te passen met name op het gebied van voeding en beweging. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Lees meer over Fittergy Sportvasten.

 

Sportmedisch onderzoek

Een sportmedisch onderzoek is een onderzoek uitgevoerd door een sportarts om te beoordelen of je op een veilige en verantwoorde manier je sport kunt beoefenen. Lees meer over Sportmedische onderzoeken.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.