Sportvasten by Fittergy

Sportvasten by Fittergy

Sportvasten is een methode die je helpt om je leefstijl aan te passen met name op het gebied van voeding en beweging. Tijdens een 10-daags programma train je jouw spieren en lever om over te schakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit doe je door te vasten, het gebruik van voedingssupplementen en door dagelijks te trainen.

 

Hoe werkt Sportvasten by Fittergy 

Bij TRIAS Fysio werken een aantal fysiotherapeuten die Sportvastencoach zijn. Wanneer je de Sportvasten 10-daagse kuur wilt gaan volgen dan zullen zij je begeleiden voor, tijdens en na de kuur. De begeleiding bestaat uit een intake voordat je start en een evaluatie op dag 10 en 24 van het traject. Verder zul je tijdens de 10-daagse kuur contact hebben met je coach via e-mail of whatsapp.

 

Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilo af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilo. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een programma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is. Om het effect van de 10 dagen te continueren is het de bedoeling dat je erna 3x per week blijft trainen en regelmatig een zogeheten mini-kuur doet.

 

Wat kost Sportvasten by Fittergy 

Het Sportvasten 10-daagse traject kost € 295,00. Hiervoor krijg je het startpakket met voedingssupplementen, de intake, evaluaties en de begeleiding tijdens het 10-daagse traject.


Sinds gisteren klaar, 5 kilo lichter, aardig wat omvang kwijt en erg fit. Appeltje, eitje die kuur, fluitend doorheen gelopen.

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAkker, J.J. van den is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.