Leven is topsport.
TRIAS helpt je om als triatleet vitaal en veerkrachtig te zijn: fit voor de trainingen, fit voor de wedstrijden, fit voor het leven. 
 
Blessurecheck of sportmassage op atletiekbaan Maarschalkerweerd
Iedere dinsdag kun je, tijdens en na de looptraining op atletiekbaan Maarschalkerweerd, terecht bij de fysiotherapeuten van TRIAS voor een blessurecheck of een sportmassage. Je vindt de fysiotherapeuten in de kamer naast het krachthonk. Reserveer je plek bij fysiotherapeut Marvin Bovenkerk via WhatsApp op 06-11335920 of op dinsdag vanaf 18.45 uur op de intekenlijst in de kamer op Maarschalkerweerd.
Blessurebehandeling op TRIAS-locatie.
Kan of wil je niet wachten tot dinsdag? Je kunt als lid van Hellas Triathlon altijd snel terecht voor behandeling op een van de locaties van TRIAS. Een afspraak hiervoor kun je online maken of door de centrale balie van TRIAS te bellen op 030-2660662 of te mailen.
Sportmassage op TRIAS-locatie.
Voor een sportmassage op een van de locaties van TRIAS krijg je als lid van Hellas Triathlon korting.
Een afspraak hiervoor kun je online maken of door de centrale balie van TRIAS te bellen op 030-2660662 of te mailen.

Runnerscan

TRIAS heeft de Runnerscan ontwikkeld: een sportfysiotherapeutisch onderzoek met onder andere een loopanalyse. Een afspraak hiervoor kun je maken door de centrale balie van TRIAS te bellen op 030-2660662 of te mailen.