26-04-2024 | Nieuws

Vacature fysiotherapeut Alphen a/d Rijn

Sporrfysiotherapeut - vacture bij TRIAS fysio in Alphen a/d Rijn.
Join the club!

"Met ruim 30 jaar ervaring 

in fysiotherapie en sportherstel  

creëerden wij een eigen benadering:  

een topsportbenadering  

Wij geloven dat herstel altijd  

verder moet gaan dan genezen 

Dat voorkomen beter is  

En dat iedereen,  

niet alleen topsporters,  

daar beter van wordt"

 

De voetballers van Alphense Boys, SV ARC, VV Alphia in Alphen aan den Rijn hebben allemaal profijt van de jarenlange ervaring en know how die TRIAS Fysio heeft in de voetbalwereld. De fysiotherapeuten weten wat te doen bij een voetbalblessure, wat er nodig is om deze te voorkomen én wat er nodig is om een betere voetballer te worden.  

 

Bij TRIAS geloven we dat herstel altijd verder moet gaan dan genezen. We herstellen voorbij herstel. Daarom zijn alle facetten van onderzoek tot en met sport-specifieke behandeling en revalidatie binnen het netwerk van onze organisatie aanwezig. En de behandeling gaat door tot en met return to play. En waar kun je dat het beste doen? Juist: op het voetbalveld. Daarom spot je de fysio’s van TRIAS en herstellende voetballers regelmatig op het voetbalveld tijdens de behandeling. 

 

Behalve de genoemde clubs in Alphen aan den Rijn wil TRIAS Fysio ook de voetbalverenigingen in de omliggende plaatsen gaan begeleiden. De ambitie gaat zelfs nog verder: TRIAS Fysio wil in Alphen aan den Rijn een eigen locatie voor een sportmedisch centrum voor voetballers. 

 

Ben jij die fysiotherapeut die affiniteit heeft met voetballers en spreken de bovenstaande ambities van TRIAS Fysio je aan? Dan heten we je graag van harte welkom in het team! 

 

Dit wordt jouw baan 

Je gaat als fysiotherapeut aan de slag op locatie Jawi en bij SV ARC of Alphense Boys. Je hebt daarmee de beschikking over een goed uitgeruste oefenzaal en de mogelijkheid tot veldrevalidatie. 

Daarnaast begeleidt je de selectie van ARC, 1 dag/avond per week, en maak je samen met je collega’s protocollen voor herstel van specifieke klachtenbeelden, return to play en performancetesten. Hiervoor heb je onder andere Witty Time, Sem en natuurlijk een multidisciplinair team tot je beschikking.  

 

Dit zoeken wij in jou 

 • Je hebt affiniteit met voetballers en wordt blij van de voetbalambities van TRIAS Fysio. 

 • Je bent absoluut een teamspeler, in de praktijk en binnen de club. 

 • Je woont bij voorkeur in Alphen aan den Rijn of directe omgeving. 

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen in de week. 

 • Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie; 

  

Dit maakt het werken bij TRIAS nog leuker 

 • Een patiëntpopulatie met veel sporters. 

 • Een traineeship waarin je kennismaakt met de TRIAS-methode en leert behandelen volgens deze unieke methode. 

 • TRIAS vergoedt je inschrijving bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en de kosten voor geaccrediteerde cursussen. Je kunt je dus blijven ontwikkelen 

 • Jouw ontwikkeling is belangrijk en wij denken graag mee over je loopbaanontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden binnen TRIAS. Jouw lat. Onze lat. 

 • Om jouw belasting en belastbaarheid in balans te houden bieden wij je een levensfasebudget. Dit zijn extra uren die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om te studeren, meer tijd met je kinderen door te brengen of om tijd voor jezelf te nemen. 

 • Last but not least: leuke collega’s waarmee je kan sparren en die je regelmatig ziet tijdens leuke teamuitjes! 

  

"Dát is onze benadering   

Op maat en alomvattend   

Van preventie tot analyse en herstel   

Gestaald door medische kennis   

Aangejaagd met nieuwe technologie  

Gedragen door compassie 

 

Jouw lat 

Onze lat

  

TRIAS. Leven is topsport"

 

Spreekt deze baan je aan? Mail dan je CV en motivatie naar Mark Brandsen. 
  

Hier vind je meer informatie over TRIAS in het algemeen en in het artikel hieronder lees je meer over de voetbalambities van TRIAS Fysio.

fotografie: Myrte Photography