Thierry van den Oord

Thierry van den Oord: “Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en heb mij sindsdien gespecialiseerd in myofasciale klachten, het geven van groepslessen en het behandelen van etalagebenen. Sportfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie hebben mijn interesse in het bijzonder. Daarnaast ben ik ook Fittergy Sportvastencoach.

 

Thierry van den Oord helpt je graag

Thierry: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik je kan helpen je alledaagse zaken weer op te pakken zodat je de dingen kunt doen waar jij blij van wordt. Elke dag leer ik weer wat nieuws, wat ik vervolgens gebruik om mijn aanpak te verbeteren. Ik houd van een persoonlijke benadering. De persoon achter de klacht is net zo belangrijk als de klacht zelf "

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Ik doe onder andere aan voetbal, fitness en hardlopen. Daarnaast reis of lift ik graag naar steden binnen Nederland of Duitsland.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Thierry zijn BIG-registratienummer is: 19922221404.Maak een afspraak met Thierry van den Oord

Thierry van den Oord werkt in

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan den Oord, T.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering