Shauni Meijer

Shauni Meijer: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in augustus 2021 ik mijn opleiding heb voltooid aan de Hogeschool aan Utrecht. Gedurende mijn opleiding heb ik naast het reguliere programma aanvullend het TopClass traject gevolgd om mij extra te verdiepen in het mooie vak. Direct na het afstuderen ben heb ik gewerkt bij verschillende eerstelijns praktijken en in het ziekenhuis op de cardiologie en cardiothoracale chirurgie afdelingen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in dry-needling.  

 

Shauni Meijer helpt je graag

Shauni:  “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik op deze manier mensen kan helpen om weer klachtenvrij te kunnen bewegen. Want klachtenvrij betekent: meer voldoening en plezier tijdens het bewegen.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten als crossfit, yoga en wandelen. Daarnaast reis ik graag en houd ik mij bezig met videografie en fotografie. 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Shauni? Mail haar gerust.

 

Shauni haar BIG-registratienummer is: 49929623804Maak een afspraak met Shauni Meijer
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMeijer, S.K. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering