Luca Marck

Luca Marck: “In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. . In mijn studiejaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de sportwereld, zo heb ik stage gelopen bij AZ Alkmaar, het Sportmedisch Centrum van de KNVB en bij verschillende jeugdteams van het Jeugdplan Nederland van de KNVB. In deze functies heb ik veel ervaring opgedaan met voetbalblessures, sportblessures, postoperatieve trajecten en voorste kruisbrandreconstructies. Mijn specialisatie is daardoor knieklachten, enkelklachten en andere sportgerelateerde klachten.

 

Luca Marck helpt je graag

Luca: Het werk als fysiotherapeut vind ik leuk omdat ieder menselijk lichaam anders is en daarom een eigen specifieke behandeling nodig heeft. Ik vind het een uitdaging om samen met de patiënt de best passende behandeling op te zetten, om zo tot een optimaal herstel te komen.”

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag, zo voetbal ik al jaren, loop ik regelmatig een rondje hard en ga ik graag op skivakantie. Ook ben ik een groot sportfanaat voor de televisie en kijk ik graag naar voetbal, schaatsen en wielrennen. Tot slot reis ik graag de wereld over met mijn vriendin. Niet alleen om zelf te genieten van al het moois dat deze wereld te bieden heeft, maar ook om mij in te zetten voor de kansarme mensen in deze wereld. Zo heb ik in 2017 vrijwilligerswerk verricht als fysiotherapeut in een weeshuis in Sri Lanka.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Luca? Mail hem gerust.

 

Luca zijn BIG-registratienummer is: 19928439404Maak een afspraak met Luca Marck
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMarck, L. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering