Jesse van den Akker

Jesse van den Akker: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2007 mijn opleiding afrondde bij Thim van der Laan. Nadat ik Cyriax-cursussen heb gedaan, ben ik nu aan het specialiseren in de manuele therapie. Ik ben specialist in training, het losmaken van bindweefsel, sportgerelateerde klachten, werkgerelateerde klachten, knieklachten en schouderklachten. Daarnaast ben ik ook Fittergy Sportvastencoach.”

 

Jesse van den Akker helpt je graag

Jesse: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat het samen met de patiënt werken aan het behalen van doelen of het aangaan van een uitdaging gewoon erg leuk is. Of het nu gaat om de belastbaarheid of om de zelfredzaamheid te vergroten, begeleiding geven, of om bewustwording van de oorzaak te creëren, het geeft mij een voldaan en tevreden gevoel als dit lukt.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Ik heb jarenlang gevoetbald en ben nu graag aan het golfen, hardlopen en fietsen. Telkens zoek ik nieuwe uitdagingen: triatlons, halve marathons en het verbeteren van mijn handicap bij golf.

Er schuilt ook een echte Bourgondiër in mij: lekker eten, een heerlijk wijntje of biertje met vrienden of familie, daar ben ik altijd wel voor in.”

  

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Jesse? Mail hem gerust!

 

Jesse zijn BIG-registratienummer is: 29909279904.Maak een afspraak met Jesse van den Akker
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAkker, J.J. van den is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering