Bahram Hossainian

Bahram Hossainian: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2008 mijn studie afrondde aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf die tijd heb ik mij gespecialiseerd in hart,- vaat- en longfysiotherapie. Ik ben mede hierdoor aangesloten bij ClaudicatioNet. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd in orthopedische klachten en (sport)revalidatie. En of dit nog niet genoeg is volgt ik nu de opleiding tot manueel therapeut.”

 

Bahram Hossainian helpt je graag

Bahram: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik dagelijks met veel mensen in contact kom en dat daardoor geen dag hetzelfde is. Voor mij staat kwaliteit voorop. Ik streef  er altijd naar om je het beste zorg te bieden. Onder mijn begeleiding en coaching krijg je de handvatten om je klachten te verhelpen of onder controle te houden.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik vooral aan het genieten van mijn twee kinderen, een vrolijke jongen  een lief meisje. Op zondagmiddag kijk ik, als het even kan, graag naar het Nederlands, Engels of Spaans voetbal. Ik neem zelf regelmatig een frisse duik in het zwembad.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Bahram? Mail hem gerust.

 

Bahram zijn BIG-registratienummer is: 19910118004.Maak een afspraak met Bahram Hossainian

Bahram Hossainian werkt in

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHossainian, B. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering