Zo denken we bij TRIAS Fysiotherapie

Foto Foto Foto

Iedereen behandelen als een topsporter, dat is voor ons de weg naar optimale vitaliteit. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen. Zowel particulieren als het bedrijfsleven. Iedereen binnen TRIAS haalt zijn of haar voldoening uit het vooruit helpen van een ander. Want optimale vitaliteit is iets waar iedereen gelukkig van wordt.

 

Onze behandelmethode komt voort uit de topsport. Het is een intensieve behandeling gericht op de oorzaak van het probleem en de behandeling van de klacht. Net zo belangrijk als de juiste curatieve zorg, is het voorkomen van problemen oftewel preventieve zorg. Gezond en vitaal zijn en blijven is iets waar je altijd mee bezig moet zijn. Zelfstandig of af en toe met de hulp van een ander.

 

Ruim 25 jaar geleden behandelden we alleen mensen uit de topsport. “Iedereen heeft eigenlijk recht op zo’n behandeling” was onze gedachte toen. Onze organisatie is groter geworden en ons dienstenpakket veel breder, maar voor die gedachte staan we nog steeds.

 


Wilt u meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.