Tour de TRIAS

Foto Foto Foto

Tour de TRIAS

De start van de Tour de France in Utrecht in 2015 was de aanleiding van Tour de TRIAS. In dat jaar hebben we met een groepsportieve fietsers, of degene die dat wilden worden een fietsprogramma van een paar maanden gevolgd, met als hoogtepunt in september een stevige tocht van 120 kilometerin de buurt van Leuven. Daarmee was een traditie geboren: in de jaren erna werd er gezamenlijk getraind en werd Limburgs Mooiste, de Ronde van Picardie, de Waalse Pijl, Sven Nys Classic, Giro Classico Utrecht, de Volvo Cycling Classic, de Marmotte, de Dreilandergiro en de Coast to Coast gefietst. 

  

In 2024 gaan we met een groep de Tour d'Europe fietsen: in 8 dagen van Vaals door 9 landen naar de top van de Stelvio. Hier kunnen we helaas geen deelnemers meer voor inschrijven, maar wil je een of meerdere van de voorbereidingstochten meefietsen? Neem dan via de mail contact op met Janneke.

 

Wil je lekker op de fiets zitten, blessures voorkomen of een goed trainingsprogramma hebben? Bij TRIAS helpen we je met TRIAS Move. En onze samenwerkingspartner Sportgeneenskunde Midden nederland helpt je met een inspanningstest en bikefitting.  Neem contact met ons op en maak een afspraak.


Wil je meer weten?Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.