Sportgeneeskunde

Foto Foto Foto

Goed voorbereid sporten met sportgeneeskunde

Wil je de Mont Ventoux beklimmen? Of de marathon van New York gaan lopen? Of de Elfstedentocht op de Weissensee gaan schaatsen? Kortom, wil je een aanzienlijke sportieve prestatie gaan leveren?  Of wil je jouw sportprestaties verbeteren? Treden die verbeteringen ondanks hard trainen helemaal niet op? Of wil je juist beginnen met sporten? Of kun je niet voldoende sporten omdat een bepaalde blessure steeds terugkeert? Met sportgeneeskunde kom je een stap verder. 

 

Waarom sportgeneeskunde?

Sportgeneeskunde is een medisch specialisme. Een sportarts heeft zich gespecialiseerd in sport, bewegen en gezond leven. Hierdoor kan de sportarts antwoord geven op de vraag wat te doen om gezond te leven, beter te presteren, of hoe blessures te voorkomen. En als er toch een blessure is wat er dan aan gedaan kan worden. 

 

Samenwerking met Sportgeneeskunde Midden Nederland

TRIAS heeft een samenwerking met Sportgeneeskunde Midden Nederland. TRIAS heeft de samenwerking gezocht omdat we de afgelopen jaren gemerkt hebben dat door de toenemende druk, in het kader van veranderende wet- en regelgeving, het zelfstandig organiseren van sportgeneeskunde niet meer haalbaar was. 

Door de sportgeneeskunde onder te brengen bij Sportgeneeskunde Midden Nederland kunnen wij ons focussen op de fysiotherapeutische behandeling, maar zijn we wel in staat snel te schakelen als er meer nodig is. Dit betekent dat we met Sportgeneeskunde Midden Nederland sportartsen en bewegingswetenschappers, gespecialiseerd op het gebied van hardlopen, fietsen en triathlon, aan ons verbinden. Daarmee sluiten we nog meer aan bij de wensen en behoeften van onze klanten. 

 

Wil je meer weten over Sportgeneeskunde Midden Nederland of een afspraak maken? Alle informatie vind je op de website van Sportgeneeskunde Midden Nederland.