27-12-2016 | Nieuws

Begeleiding Jungleboek

Zesentwintig jaar lang was er het Kerstcircus Cascade in de Stadsschouwbug in Utrecht. Vele jaren hebben de fysiotherapeuten van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie stand-by gestaan in deze periode. En het gebeurde met grote regelmaat dat de, internationale, artiesten in de catacomben van de schouwburg behandeld werden. De ene keer omdat ze de trapeze niet in konden klimmen, de andere keer omdat ze zich niet konden opvouwen in een kubus.

 

Jungleboek

Het doek viel voor Cascade, maar dit jaar ging het weer open voor een nieuwe productie en nieuwe traditie: Jungleboek. Een voorstelling die, net als Cascade, veel vraagt van het lichaam van de artiesten. Daarom werd er ook nu een beroep gedaan op de fysiotherapeuten van TRIAS.


'Het is zo gaaf om in de catacomben van de stadsschouwburg te werken en een steentje bij te mogen dragen aan de fitheid van de artiesten die zo'n fantastische voorstelling maken'.

Primeur

Fysiotherapeuten Daan Lancee en Jelle Raggers gingen aan de slag om de artiesten fit voor de premiere te krijgen. En omdat ze allebei nog niet zo heel erg lang in dienst zijn, was het voor beide een primeur om in de catacomben van de schouwburg te werken. Een geslaagde primeur, want de premiere en de voorstellingen daarna waren een succes!

Terug naar nieuwsoverzicht