Susanne van der Hoeven

Susanne van der Hoeven: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2014 de verkorte opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht met succes afrondde. Ik heb mij sindsdien gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten en schouderklachten. In september 2022 startte ik met de masteropleiding Sport, Performance and Health aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding slaat een brug tussen het sportveld en de (para)medische praktijk. Na afronding van de master ben ik sportfysiotherapeut en zul je me vaker op en rond het sportveld vinden.” 

 

Susanne van der Hoeven helpt je graag

Susanne: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik graag mensen help om goed met hun lichaam om te gaan. Om het juiste lichaamsbesef te creëren en ervoor te zorgen dat sporten een leuke en ontspannende bezigheid blijft. Een gezond lijf en een gezonde geest, resulteren in een goed functionerend en gelukkig persoon!” 

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag! Speerwerpen is mijn uit de hand gelopen hobby. Ik behoorde jarenlang tot de (sub)nationale top in Nederland. Omdat de master veel van mijn tijd vraagt, staat het speerwerpen op een iets lager pitje. Maar door deze jarenlange ervaring weet ik dus dat het nodig is om goed voor je lichaam te zorgen en topfit te blijven. Verder ben ik geïnteresseerd in alles wat met sporten te maken heeft: van shorttrack tot darten en van Formule 1 tot de Tour de France.” 

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Susanne? Mail haar gerust!

 

Susanne haar BIG-registratienummer is: 69919264704.

 

 Maak een afspraak met Susanne van der Hoeven

Susanne van der Hoeven werkt in