Susanne van der Hoeven

Susanne van der Hoeven: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2014 de verkorte opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht met succes afrondde. Ik heb mij sindsdien gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten en schouderklachten.”

 

Susanne van der Hoeven helpt je graag

Susanne: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik graag mensen help om goed met hun lichaam om te gaan. Om het juiste lichaamsbesef te creëren en ervoor te zorgen sporten een leuke en ontspannende bezigheid blijft. Een gezond lijf en een gezonde geest, resulteren in een goed functionerende en een gelukkig persoon!”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten! Speerwerpen is mijn uit de hand gelopen hobby. Ik behoor inmiddels tot de (sub)nationale top in deze sport. Ik train gemiddeld zes keer per week en weet dus wat het is om veel met je eigen lichaam en de bijbehorende pijntjes bezig te zijn. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in alles wat met sporten te maken heeft: van shorttrack tot darten en van Formule 1 tot de Tour de France.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Susanne haar BIG-registratienummer is: 69919264704.Maak een afspraak met Susanne van der Hoeven

Susanne van der Hoeven werkt in