Sarah Grünbauer

Sarah Grünbauer: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in mei 2022 de opleiding heb afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in sportblessures. Ik ben specialist in knieklachten, enkelklachten en chronische klachten. 

 

Sarah Grünbauer helpt je graag

Sarah Grünbauer: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik je graag een stap vooruit wil helpen. Soms heb je pijn door een bekende of onbekende oorzaak waardoor het bewegen moeizaam gaat. Samen met jou wil ik dan een plan bedenken om weer het vertrouwen en plezier in het bewegen te krijgen. Bewegen zorgt namelijk voor geluksstofjes die je niet wilt missen.” 

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Op dit moment is dat kickboksen en ik ga naar de sportschool. In mijn studententijd deed ik aan volleybal en yoga. Ik vind het leuk om verschillende sporten te proberen en vooral om lekker moe te worden van de training, dit geeft me namelijk juist meer energie!” 

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Heb je een vraag aan Sarah? Mail haar gerust.

 

Sarah haar BIG-registratienummer is: 89931031304 Maak een afspraak met Sarah Grünbauer
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Grunbauer, S.E.R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.