Nina Brandsen

Nina Brandsen: “Ik ben fysiotherapeut sinds begin september 2022. Ik heb succesvol mijn stage afgerond en heb in deze tijd veel voorste kruisband revalidaties gezien. Ik vind het erg interessant om langdurig betrokken te zijn bij een revalidatietraject. Daarnaast heb ik in mijn stage kennisgemaakt met de atletiekwereld. Het prestatiegericht behandelen en de glimlach die daar op volgt bij de atleten, daar doe ik het voor!"

 

Nina Brandsen helpt je graag

Nina: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat het een zeer veelzijdig beroep is. Elke klacht en elke patiënt is weer een nieuwe uitdaging. Niet alleen de verscheidenheid aan klachten is leuk. Ook elke persoonlijkheid is weer anders, wat steeds om een andere aanpak vraagt. Iedereen die gemotiveerd is om nog beter te worden, is bij mij aan het juiste adres!"

 

“In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om gezellig met vrienden of familie af te spreken. Lekker borrelen en genieten van het eten en drinken. Ook ben ik dol op reizen en kan ik niet wachten om meer van de wereld te mogen zien. Op zondag staat Formule 1 altijd aan, daar word ik ook erg fanatiek van!”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Heb je een vraag aan Nina? Mail haar gerust.Maak een afspraak met Nina Brandsen