Luca Zijlstra

Luca Zijlstra: “Sinds 2020 ben ik fysiotherapeut en nu volg ik de Masteropleiding Manuele therapie. Ik ben gespecialiseerd in (top)sportfysiotherapie, (sport)revalidatie en in rugklachten, nekklachten en schouderklachten.” 

 

Luca Zijlstra helpt je graag 

Luca: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik altijd al gepassioneerd onder de indruk was van de complexiteit van het menselijk lichaam. Met eigen ogen heb ik gezien hoe vrienden en familie na, ernstige, blessures door de juiste fysiotherapeutische begeleiding de absolute top bereikten. Daarom besloot ik mijn passie te volgen en mensen te helpen hun doelen te bereiken! 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten! Vroeger deed ik aan skateboarden en snowboarden, tegenwoordig ben ik vooral in de sportschool te vinden. Daarnaast boulder ik en doe ik ook aan zaalvoetbal.  

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Heb je een vraag aan Luca? Mail hem gerust.

 

Luca zijn BIG-registratienummer is: 49928358404 

 Maak een afspraak met Luca Zijlstra
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZijlstra, L.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering