Klachtenvrij. Maar dan echt. Met passie.

Foto Foto Foto

Het idee ontstond met drie man op een zolderkamer. Als fysiotherapeuten met ervaring in het behandelen van topsporters vonden we dat iedereen een topsportbehandeling hoort te krijgen. En zo geschiedde. In oktober 1991 begonnen we TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie en sindsdien behandelen we iedereen vanuit de topsportgedachte. Het is een intensieve behandeling gericht op de oorzaak van het probleem en de behandeling van de klacht. Met als doel dat iemand zo snel als mogelijk weer kan doen wat hij wil doen. 

 

Behandelen is een, maar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie vinden we het voorkomen van klachten en blessures minstens net zo belangrijkDaarom staan we als organisatie niet stil. We ontwikkelen ons naar de tijdgeest. Keer op keer. Naast de fysiotherapie en sportrevalidatie waarmee we ooit begonnen, biedt TRIAS nu onder (veel) meer ook manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportpsychologie en zelfs sportgeneeskunde aan. En daarom kunnen we nu vanuit onze verschillende disciplines en producten mensen helpen. Zowel fysiek als mentaal.

 

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie is gespecialiseerd in het behandelen van (moeilijk oplosbare) orthopedische klachten en sportgerelateerde klachten en blessures.

Maar welke klacht of blessure ook: iedereen is van harte welkom en krijgt een behandeling volgens de topsportgedachte.


“Ga maar naar de jongens van TRIAS, dat zijn tovenaars, die helpen je echt van je klachten af”

Wilt u meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.