Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Heeft je kind een voorkeurshouding, ontwikkelt het zich niet goed met kruipen of lopen? Heeft je kind moeite met schrijven of last van terugkerende blessures? Of is je kind overgevoelig voor bepaalde prikkels? Wij helpen jouw kind met kinderfysiotherapie.

 

Hoe werkt kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is een behandelmethode die gericht is op de motorische ontwikkeling van het kind. Spelenderwijs helpt de kinderfysiotherapeut de grove en/of fijne motoriek te trainen. Ook bij problemen rond de Prikkelverwerking kan kinderfysiotherapie helpen.

 

De kinderfysiotherapeut

De kinderfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van een achterstand in de motorische ontwikkeling van het kind. Wil je meer weten wanneer de kinderfysiotherapeut je kind kan helpen, hoe het zit met vergoeding van de behandelingen en of je een verwijzing nodig hebt? Bezoek hier de website van Kinderfysiotherapie TRIAS.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met jou en je kind.

 

De beroepsgroep van kinderfysiotherapeuten heeft een algemene website over kinderfysiotherapie. Kijk hier voor hun informatie.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag


Foto
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlNimwegen, M. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.