Topsportfysiotherapie voor voetballers

Foto Foto Foto

Hoe werkt topsportfysiotherapie voor voetballers?

Wil jij weer volledig pijn- en blessurevrij kunnen voetballen? Daar helpen wij je graag bij met het door ons ontwikkelde concept, genaamd de TRIAS-methode voor voetballers! 

 

Met topsportfysiotherapie voor voetballers gaan wij een stap verder en begeleiden we jou van A tot Z in je herstel. Op basis van de uitgebreide intake wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld zodat je op een snelle en verantwoorde manier weer kunt voetballen.

 

De topsportfysiotherapeut voor voetballers

Heb jij altijd al behandeld willen worden door een fysiotherapeut met jarenlange ervaring in het betaalde voetbal? Dan is dit je kans! Elseline Lefeber is de fysio- en manueeltherapeut die jou gedurende het traject gaat begeleiden om weer fit te worden en fit te blijven.


Na 12 jaar in het betaalde voetbal bij onder andere FC Utrecht en PSV te hebben gewerkt, is Elseline weer terug bij TRIAS en is het nu ook voor jou mogelijk om net zo behandeld te worden als Denzel Dumfries, Donyell Malen, Ibrahim Affelay en vele andere PSV- en FC Utrecht-spelers. Maak net als voetballers uit de hele omgeving gebruik van deze unieke mogelijkheid en meld je aan voor een afspraak bij Elseline.

 

Elseline voert dan een goede intake en uitgebreid onderzoek uit met diverse testen om de oorzaak van je blessure te achterhalen.

Alleen met een opmaat gemaakt behandelplan bereik je een succesvol resultaat. Zo'n behandelplan bestaat uit doelgerichte behandelingen in combinatie met trainingen en sportspecifieke oefeningen. Zo helpen wij jou om weer klachtenvrij en top fit te kunnen voetballen.


Wilt u meer weten?

Wil je dit ook? Meld je dan nu aan voor een afspraak voor een eerste intake!


Meld je aan

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandLefeber, E.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meld je aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende therapeuten helpen je hiermee

TRIAS locaties voor topsportfysiotherapie voor voetballers