Linda Hoogendoorn

Linda Hoogendoorn: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2010 en sportfysiotherapeut sinds 2018. Ik heb me gespecialiseerd in sportblessures van de lage onderrug tot aan de enkels, met name in heupklachten, knieklachten en enkelklachten. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van hardlopers en schaatsers, maar beoefen je een andere sport: dan kun je ook bij mij terecht."

 

Linda Hoogendoorn helpt je graag

Linda: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik graag mensen help om zonder blessures het maximale te bereiken op sportgebied. Ook los ik graag ‘puzzels’ op, dus loop je al jaren met een, sportgerelateerde, klacht die maar niet over gaat? Ik kijk graag eens mee! 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Hardlopen, schaatsen en crossfit zijn de sporten die ik het meeste doe. En ik besteed graag veel tijd aan mijn familie en vrienden. 

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Linda haar BIG-registratienummer is: 39913022604 Maak een afspraak met Linda Hoogendoorn
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandHoogendoorn, M.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering