Sport- & Revalidatiekliniek

Tarieven & vergoeding

Binnen de sportgeneeskunde zijn de tarieven en vergoeding in twee categorieën verdeeld. Kom je bij de sportarts met een verwijzing van een huisarts of medisch specialist dan komt de vergoeding uit de basisverzekering. De tarieven zijn vooraf niet bekend, omdat deze afhangen van wat er nodig is om je de juiste zorg te geven. Er kan bijvoorbeeld een echografie of een inspanningstest als aanvullend onderzoek nodig zijn. Het Eigen Risico is van toepassing op deze categorie. Dit betekent dat als je het Eigen Risico van dit jaar nog niet opgemaakt hebt je zelf moet bijdragen aan de kosten. Een eventuele Eigen Bijdrage is voor onze rekening.

 

Kom je op eigen initiatief bij de sportarts, bijvoorbeeld voor een sportmedisch onderzoek of een preventieve inspanningstest dan valt de vergoeding onder de aanvullende verzekering. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, betekent dit dat je een volledige of gedeeltelijke vergoeding krijgt van je zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van je Eigen Risico. Een overzicht van vergoedingen vind je hier. We vragen je de kosten tijdens het bezoek, bij voorkeur met pin, te betalen. Je krijgt een factuur mee die je zelf in kunt dienen bij je zorgverzekering. De kosten van de onderzoeken uit deze categorie vind je in het onderstaande overzicht. Alle genoemde kosten zijn exclusief bloedonderzoek. Een eventueel bloedonderzoek zal in overleg worden aangevraagd en je ontvangt hiervoor een aparte factuur.  

 

Staat het tarief van jouw onderzoek niet hieronder vermeld, dan kun je het altijd navragen bij de baliemedewerksters via ons telefoonnummer 033-7676055. Als je verhinderd bent voor een afspraak, dan dien je deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Voor afspraken die binnen 24 uur afgezegd worden, of die niet nagekomen worden, ontvang je een factuur.


Basis sportmedisch onderzoek (K2)€ 110,00
Basis plus sportmedisch onderzoek (K3)€ 150,00
Groot sportmedisch onderzoek (K4) € 240,00
Uitgebreid sportmedisch onderzoek (K5)€ 299,00
Uitgebreid sportmedisch onderzoek fiets en loopband (K7)€ 399,00
ECG in rust (T2)€ 35,00
Longfunctie in rust (T3)€ 35,00
Inspanningstest met O2-opnamemeting€ 130,00
Inspanningstest met ECG (T4)€ 140,00
Inspanningstest ECG en O2-opnamemeting (T5)€ 199,00
Inspanningstest O2-opnamemeting fiets en loopband€ 230,00
Inspanningstest ECG en O2-opname fiets en loopband (T7)€ 299,00
Alle vermelde tarieven zijn vrijgesteld van BTW 

Wil je meer weten?

Maak direct een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.