Sportgeneeskunde bij de Sport- & Revalidatiekliniek

Sportgeneeskunde bij Sport- & RevalidatieKliniek

Sportgeneeskunde zit bij TRIAS onder een apart label genaamd Sport- & Revalidatiekliniek. Dit is een zogeheten Sport Medisch Adviescentrum (SMA). Voorheen zag je dat in de naamgeving, omdat de Sport- & Revalidatiekliniek toen nog SMA Amersfoort heette.

 

Wanneer sportgeneeskunde?

Wil je de Mont Ventoux beklimmen? Of de marathon van New York gaan lopen? Of de Elfstedentocht op de Weissensee gaan schaatsen? Kortom, wil je een aanzienlijke sportieve prestatie gaan leveren?  Of wil je jouw sportprestaties verbeteren? Treden die verbeteringen ondanks hard trainen helemaal niet op? Of wil je juist beginnen met sporten? Of kun je niet voldoende sporten omdat een bepaalde blessure steeds terugkeert? Met sportgeneeskunde kom je een stap verder.

 

Waarom sportgeneeskunde?

Sportgeneeskunde is een medisch specialisme. Een sportarts heeft zich gespecialiseerd in sport, bewegen en gezond leven. Hierdoor kan de sportarts antwoord geven op de vraag wat kan er gedaan worden om gezond te leven, wat kan er gedaan worden om blessures te voorkomen en wat kan er gedaan worden als er sprake is van een blessure.

 

Wil je meer weten over wat Sport- & Revalidatiekliniek voor jou kan betekenen? Hier vind je de website van Sport- & Revalidatiekliniek.

 

Sport- & Revalidatiekliniek is aangesloten bij de Federatie van SportMedische Instellingen (FSMI) en is SCAS-geregistreerd.


Wil je meer weten?

Maak direct een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Meer over de Sport- & RevalidatiekliniekStel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.