Wessel Zimmermann

Wessel Zimmermann: “Ik ben sportarts sinds 2000. Vanaf die tijd heb ik mij gespecialiseerd in militaire sportgeneeskunde. Ik word, internationaal, gezien als expert op het gebied van blessures bij hardlopen en marsen. Ik schrijf medische artikelen en geef regelmatig les aan artsen en therapeuten over sportgeneeskundige onderwerpen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij de militairen is nu voor iedere sporter toegankelijk bij SMA Sport- & RevalidatieKliniek. Dit geldt ook voor de jongste sporters (talentherkenning).

Mijn eigen sportieve achtergrond is in de acrobatieke sporten: schoonspringen, trampolinespringen en turnen. Ik was meerdere malen Nederlands Kampioen schoonspringen en heb vele jaren als trainer en medisch begeleider van Nederlandse sportploegen gewerkt.”

 

Wessel Zimmermann helpt je graag

Wessel: “Ik vind mijn werk als sportarts zo leuk, omdat mijn grootste passies, sport en geneeskunde, bij elkaar komen en ik zo sporters zo goed mogelijk kan helpen. Mijn professionele motto is: het beste uit sport naar geneeskunde en het beste uit geneeskunde naar sport. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het toeren op de motor, of aan de wandel langs het strand van Kijkduin.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Wessel zijn BIG-registratienummer is: 09045189901.Maak een afspraak met Wessel Zimmermann
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZimmermann, W.O. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering