Snel een afspraak bij orthopedisch chirurg

Snel een afspraak bij een orthopedisch chirurg?

Heb je een blessure aan een van je gewrichten en wil je snel weten wat er aan gedaan kan worden? Heb je artrose, een nieuwe heup of knie nodig en wil je niet lang wachten op een afspraak? In veel gevallen heb je een orthopedisch chirurg nodig. TRIAS heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd en werkt samen met Acibadem International Medical Center (Acibadem IMC). Daardoor kun je vaak binnen 48 uur terecht bij een orthopedisch chirurg. Maar niet alleen bij de orthopedisch chirurg, er is ook snelle toegang tot veel andere medisch specialisten zoals bijvoorbeeld de cardioloog, internist, neurochirurg of kinderarts en onderzoeken zoals een MRI, echografie of een CT-scan.

 

Afspraak maken bij de orthopedisch chirurg? 

Je hebt een verwijzing van je (huis)arts nodig om een afspraak te maken bij de orthopedisch chirurg. Wil je een afspraak maken? Je kunt dan het beste telefonisch contact opnemen met de centrale balie van TRIAS op 030-2660662, maar mailen mag uiteraard ook.

Als je afspraak spoed heeft, bel dan met 06-50413662. Spoed betekent in dit geval op zeer korte termijn, niet spoedeisend.

 

Uiteraard helpen we je ook graag als je snel een afspraak wilt maken met een andere medisch specialist. Bel of mail ons gerust, we helpen je graag.

 

Hier lees je meer over de vergoeding van de behandeling bij Acibadem International Medical Center. 


Wil je meer weten?Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.