David Sluijs

David Sluijs: “Ik ben sportarts sinds 2009. Vanaf die tijd heb ik mij gespecialiseerd in de topsportgeneeskunde en dan in het bijzonder voetbal, honkbal, hockey en wielrennen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de inspanningsfysiologie, de biomechanica en klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Ik ben specialist in onderbeenklachten, knieklachten, heupklachten, liesklachten, en schouderklachten. Ik word door andere artsen en fysiotherapeuten ingeschakeld voor lang bestaande en moeilijk oplosbare klachten.”

 

David Sluijs helpt je graag

David: “Ik vind mijn werk als sportarts zo leuk, omdat ik je met mijn kennis inzicht kan geven in je klacht waardoor je zelf het heft in handen kunt nemen en actief kunt gaan werken aan het herstel. Een biomechanische analyse en het stellen van de juiste diagnose zijn hiervoor essentieel. Samen gaan we op zoek naar de bron van je klachten. Er ligt veel besloten in hoe je beweegt en traint. Hier kan ik helpen om in bij te sturen. Lokale behandelingen kunnen in sommige gevallen de genezing ondersteunen of versnellen. In de meeste gevallen zijn oefentherapie en het opnieuw of beter leren bewegen de sleutels die leiden tot een oplossing van je probleem. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij.”

 

“In mijn vrije tijd schommel, hockey, knutsel, voetbal, wandel en drink ik graag een goede cappuccino met mijn kinderen. Skiën, judo, cricket en voetballen op straat waren mijn eerste liefdes. Hockey, skiën, mountainbiken en golf zijn op dit moment mijn sporten.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je. 

 

David zijn BIG-registratienummer is: 39060409101.Maak een afspraak met David Sluijs
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSluijs, D.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering