Kasper Janssen

Kasper Janssen: “Ik ben sportarts sinds 2010. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in het voorkomen van enkelverstuikingen bij sporters. Ik ben bij het VUmc gepromoveerd op het feit dat je met het preventief dragen van een brace enkelverstuikingen kunt voorkomen. Ook ben ik gespecialiseerd in slaap en herstel voor optimale prestaties. Zo schreef ik het boek: De powernapparadox. Verder ben ik specialist in hardloopblessures en in behandeling van overtrainde sporters.”

  

Kasper Janssen helpt je graag 

Kasper: Ik vind mijn werk als sportarts zo leuk omdat ik de kennis van de sporten die ik zelf beoefen (zoals tennis, hardlopen, wielrennen en triathlon) graag deel. Ik weet uit ervaring hoe lastig het is als een blessure je van het sporten weerhoudt. Samen met jou kijk ik graag naar wat je echte probleem is en wat je wel kunt en hoe je zo snel mogelijk weer kunt sporten."

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, lezen en powernappen.”

 Maak een afspraak met Kasper Janssen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJanssen, K.W. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering