SkateScan

Foto Foto Foto

De SkateScan: voor wie schaatst en wil blijven schaatsen

Schaatsen is en blijft een populaire sport in Nederland. Dat juichen we bij TRIAS alleen maar toe. Want sport en beweging dragen bij aan een vitale levensstijl. In de praktijk ondervinden wij echter een verhoogd aantal blessures bij schaatsers. Daarom hebben wij de TRIAS SkateScan ontwikkeld.

 

Wat is een SkateScan?

De SkateScan is een preventief sportfysiotherapeutisch onderzoek met o.a. een laagdrempelige test die de schaatser een compleet beeld geeft van zijn houding en bewegingscontrole. Er wordt gekeken of de basisvoorwaarden aanwezig zijn om op een verantwoorde manier te schaatsen, schaatsspecifieke blessures te voorkomen en of je lichaam in staat is om op het gewenste niveau te sporten. Er is met name aandacht voor rompstabiliteit, coördinatie en beenfunctie.

 

Voor wie is de SkateScan?

De SkateScan is er voor de beginner én voor de doorgewinterde schaatser en valt vrijwel altijd onder de verzekerde zorg. Mocht dat niet het geval zijn dan kost de scan € 36,00.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAkker, J.J. van den is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

TRIAS locaties voor de SkateScan